Online Diary DayangFarraHana :D: August 2012

Tuesday, 14 August 2012

Beraya Sambil Study Untuk Trial SPM .

Photobucket

Heyy Hoiii korang .amacam puasa ?penuh kee tidakk ?bagi yang perempuan tuhh farra faham lahh .tapi kalau yg lelaki puun tak penuh >.< tak tahu lahh farra nak cakap apa .haha ^^malu weyy lelaki tak puasa ,tak macho gitu .hee:)pejam pelik pejam pelik lagi berapa hari jee kita umat islam nak menyambut HARI RAYA AIDILFITRI kann ?hah .semakin hampir lahh kita(BATCH 95)nak Trial SPM .korangg dahh ready belum ??


haha .nampakk muka farra yang tah pape tuhh .itu muka yang ketakutan nak Trial .haha^^bukan apa tau .banyak lagi subjek yang farra tak khatam .fuhh .rasa raya tahun ni besederhana cukup lahh yee kawan kawan .yang penting SPM .nilahh yang menentukan siapa kita lepas ni.^^



SALAM AIDILFITRI .MAAF ZAHIR BATIN Farra ucapkan pada korang semua .farra nak minta maaf atas segala kesalahan farra pada korang .maybe ada yang tak senang dengan perangai farra yang biol ni .haha.minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki .manusia takde yang sempurna .semua manusia melakukan kesalahan .kalau Allah ampunkan dan terima taubat hambanya .apa lagi korang kann ?farra punn dahh maafkan semua kesalahan korangg .hah .kalau ada yang buat salah besar tu reti reti lahh minta maaf kat farra yew .takpayah nak buad muka muncung 14 hangg tuu (geram')dalam kesempatan ni jugakk farra nak jemput korang datang beraya rumah farra .bawak lahh kengkawan kee .girlfee kee .boyfiee korangg beraya k .tu punn kalau rasa nk dapat duit raya .sesiapa yg tak tahu away nak kerumah farra .contact farra .nak farra bagi pelan yee >.< hahaha.For SPM CANDIE tahun ni .ingat sikit .kita nak exam .jangan beraya lebih sangat okayy. SALAM AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN AND GOOD LUCK FOR YOUR TRIAL EXAMINATION >> SINCERELY ,DAYANG FARRA FARHANA BT AG BAHRUN .CALON PEPERIKSAAN SIJIL PELAJARAN MALAYSIA(SPM)2012 .PRAY FOR ME BUDDIES .ILOVEYU<3
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Farra Farhana