Online Diary DayangFarraHana :D: Gonna Miss Them Badly Much !

Monday, 24 December 2012

Gonna Miss Them Badly Much !

Photobucket
Ting Tonggg !hai ?lama kann Farra tak mengupdate story baru kann ?actually baru harini farra dapat pegang lappy ni .ouhh seriously Farra dahh freedom !yihaaa dah tamat sekolah .tapi confirm bosan weyy .haha adik aku nd cousin aku dok sibuk beli barang sekolah .aku tengok kan jelahh kann -,-
see ?ni kelas aku lahhhh .cer try cari mana aku .haha si skema berspack hitam tuu akulahh .rindu diorang sangat sangat .rindu nak gaduh dengan diorang .rindu nak kena marah sesame dengan cikgu .rindu segala galanya weyy .korang rindu aku tak ?err -,-haha sekarang memasing dahh buat hal sendiri kann .
ni masa graduasi harituu .woahh seronoknyaaa -,-haha rindu sesangat masa ni kot .
rindu sangat nak macam ni .balik sekolah melencong tempat lain .haha memang ni jelahh kerja kitorang kann -,-rindu korang lahh gilerrr !
rindunya nak pakai baju sekolah cenggini weyy -,-
fly pegi mcD time program kecemerlangan .haha memasing teringin nak makan Chicken foldover
masa amali masakan ERT .seriuosly seronok gilooo weyy ><
masa ni time kitorang camping same same kat Balau dan Hutan Bandar mutiara rini .memang seghonok lahh kann sampai terbakar kulit aku ni .3 bulan lebih aku nak pulihkan kulit .haha
pergi wedding abang Erah .hihi dah lama takjumpa baru dapat jumpoa haritu tau :'(
Thanks Being My Reader .sampaikan salam Farra Pada dioranggg .hihi .Assalamualaikum Blogger !!
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang suka lolipop:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Farra Farhana