Online Diary DayangFarraHana :D: KUrsus BBSM 25 & 26/2/2012

Monday, 27 February 2012

KUrsus BBSM 25 & 26/2/2012

Photobucket



hi peeps?Dea nak cerita pengalaman pegi kursus tuh,,seronok jugak lahh,,dapat belajar benda baruu,,Dea duduk dengan classmate Dea,erin ,nik,aizat>>huhu,,kitorang keje bergosip jew kat belakang mase penceramah dokk bebel2 kat depann,,hihi>>tuh untuk sesi pertama,,lepas tuh kitorang ke sesi dua pulakk,,belajar baluta,,hihi,,seronok bungkus2 nih>>nak tahu,,Dea dan Aizat yg siap dulu kalau kene buat balutan tuh,,tengok jelahh kat atas tuh,,tuh kerja AIZAT SYAFINAZ>>konon2 oatah,,hihi


itulah aizat dan dea,,perasan takk ape yang dea pakai tuh,,hihi"turban style"kihkih,,waklu>>tuh namenye balutan kepala kalau kot2 kepala injured kew ape kew,,

,,itu hari pertama,,hari kedua takde gamba nak tunjuk,,hihi>>
hari kedua kitorang kene buat CPR,,yang bermaksud Ciuman Paling Romantik hihi>>
takdelahh,,Dea pulakk tun orang pertama kene buat,,tapi kaat paatung lahh,,haha>>kelakar bolaeh,,untung betul patung tuh kene cium beramai2,,hehe-->>lepas dari tuh,,kitorang pegi rehat,,hm,,ingatkan di sediakan makanan,,hampeh betul-->>lepas rehat,,kitorang buat PENGANGKUTAN DAN PEMINDAHAN MANUSIA,,ouch,,dalahh panass gilaaa!kene maen agkt2 orang pulakk tuh,,nasib baik lahh orang yang di angkat tuh seperti papan,,hihi,,gurau:)after that>kitorang pegi ke slot last,,exam lahh>kalau tak lulus tak dapat sijil taw,,alahai,,macam SPM pulakk>>lepas tuh,,balek lahh,,hee,,seronok taw,,marilah kita bersama sama menyertai aktiviti ye disamping menambah ilmu pengetahuan,,kita dapat menambahkan markah koko dan sijil,,hihi:)okay lahh,,thah all peeps,,

p/s:sory kalau bosan membace entry kali ini,,just nak share>>thankyou,,
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang suka lolipop:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Farra Farhana