Online Diary DayangFarraHana :D: Majlis Perpisahan Pengetua Saya>>

Thursday, 1 March 2012

Majlis Perpisahan Pengetua Saya>>

Photobucket



Hi peeps?sihatt,,hiuhiu,,tugasan yang diberi untuk hari ini sudah punn selesaii,,hehe,,saket kaki menggayakan heel tadi,,dalah kene pakai wedding cloth!panas!ada yang sorang tuh pakai gaun,,ish,,berpeluh tahu,,hm,,btwy,,hari ini kitorang student2 SMK TUN HABAB sedih sebab pengetua lame kitorang ENCIK MUSTAFA SANI dah berpindah kew SMK LAKSAMANA,,hihiu ,,berapa langkah jew,,tapi sedih lahh kann,,haha,,sebelum tuh ,,kita tengok dibalik tabir hari ini,,zass!


itu dia girfiee farra yang tolong farra buat preparation hari ini,,hihi,,nmpak erin pakai crown tuh,,haha,,berangan saje~!


ni noni dgan shera,,keja dorang snap pict farra,,hihi,,nak tahu satu bnda takk,,classmate farra semua sebokk make up mengalah kann farra taw,,haha


haha,,entah sape lahh curi2 snap pict farra tengah make up,,yg jadii mak andam,,AIZAT SYAFINAZ,,hihi


cara cara pakai eyeliner,,huhu


farra pakai eyelash,,berat tok mata ,,huhu


touch up un for the terakhir ,,haha,,


inilahh hasilnya,,biasa jee,,malas nk crowded sangatt!okay kann?huhu


ni farra dengan monitor okayy!SHAFIQ AZRIQ!haha,,tak reti senyum taw,,kene cakap barulah senyum,,geram jeww>_<


ni dengan pengantin kelas 5AL-JAUZI<,cantik giloss baju dia,,glamor gila dia hari ini!! penatt,,tapi we all enjoy gilaa:)-->untuk pengetua,,SELAMAT MAJU JAYA!thats all peeps:)thank for reading:))kbai
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang suka lolipop:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Farra Farhana