Online Diary DayangFarraHana :D

Sunday, 24 June 2012

Photobucket
hi blogger sekalian !da berhabuk da blog farra nihh kann .da lame sangat tak membebel dekat blog nihh .apa kabar ?sihat ?okayy .here ,proud to write about my best friend forever tuu tagline kitorang .haha .pertama sekali nak cerita pasal INAS a.k.a NYEH nama dia NUR AIZAT SYAFINAZ SAMSUDIN .ehh betul kee aku eja nihh .hah !kitorang panggil dia aizat ,inas atau punn nyeh .dia cantikk kan ?kembang lahh tuhh .haha mula mula kitorang tak rapat .since tahun nihh baru rapat sebab dahh mengenali antare satu same lain .hahaha .dia nii pandai .kalau study macam nak gilerr tau .okayy bagus lahh kann .lagi satu dia ni kann kuat makan .sebab tuu dia tembam .hee .gurau k gurau.kalau bersiap nak kelua berjam farra tunggu dia .lame gilerr .keringkan rambut lahh .apelahh .ish ish .btwy .dia lahh kawan dunia akhirat saya .loveyou ~_< seterusnya .NURUL AINIE ZULKERI .nony only .dia lahh orang pertame farra jumpa mase baru masuk sch tuuhh .dia nihh punn dulu farra tak rapat sangat .tetiba dahh jadi kawan baik .dia suka ajak kitorang lepakk .dia nii punn baik hati ,hr tuu farra teringin nak makan pizza ,hee .dia yg belanje .nanti aku ade duit aku belanje kau k .senyum sikit >__< NURUL SHAHIRA ISMAIL .budak paling pandai dalam kelas .dia nii rajin tau .haha .dia ni punn suka bagi support kat kitorang semua .dia nih jiwang tau .novelis lahh katekann .hee .best kalau dengar story yg dia buad tuhh .serus sedih ,sweet .ish semua ade lahh.ngee . ni dia NUR IFTIKA IDRIS .ika only .taken by IZMAN ,hihi .harap harap korang kekal hingga ke anak cucu .AMIN .dia nihh punn .dahh kenal dari sch rendah lagi .naik form 1 tak jump .sampai lahh ke form4 jump balikk .kitorang punn tak rapat sangatt .tahun nihh baru rapatt .ramai yg cakap dia ni macam macam .tapi farra kawan dengan dia okyy jee .tula .dont judge her before u know her .adat lahh manusia tade yg sempurna kann .tapi dia nii kuat makan .pagi pagi mesti ajak beli donut dekat kan tin .haha . okayy .inas .shera .nony .ika .thankyou for all your support .friendship would never end .thankyou being my side .give me a shoulder when i cant face a problem .and teach me how to be a strong girl .muah sikit .loveyou !
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 orang suka lolipop:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Farra Farhana